Pemborong Jahit Pukal

Pemborong Jahit Pukal

Tempahan 600 Baju Kurung Moden



Tempahan 600 Baju Kurung Moden. Kain dari Bandung dah sampai. Boleh la JAHIT PUKAL start potong dan jahit tempahan ini Kurung Moden kain Duyung.

(Gambar : Driver Lori hantar 2 guni kain dari Bandung Indonesia)


(Gambar : Baju Kurung Moden 600 pasang sudah siap dijahit. Tinggal jahit butang)




 

Tempahan Baju Kanak-kanak Raya 2014

Tempahan raya 2014 dah mula sedikit demi sedikit. Peniaga dah start start dan gantung booth dorang, gerai dorang, Butik dorang, kami di JAHIT PUKAL mula la sibuk. Tapi ini baru di peringkat awal. Kebanyakan peniaga hantar kain selalu lambat-lambat sikit.


** Mana yang sempat saya upload, saya upload lagi ya.

Order Dress ada riben

Order Dress ada riben customer dari Shah Alam 
(Customer dari Shah Alam, bukan kilang sy di Shah Alam :p)


 (GAMBAR : Jahit Lace di tangan)

 (GAMBAR : Contoh dress yang dah siap)

 (GAMBAR : Hujung lengan ada butang bungkus


Order Shawl 200 pcs nak jahit Kelim dan Jahit Tepi

Order shawl nak jahit tepi dan kelim 200 pcs shawl (Customer dah siap potong)


Terima Kasih semua Customer JAHIT PUKAL

Terima kasih semua komen-komen Customer-customer JAHIT PUKAL yang datang dari serantau Malaysia. Mana yang order anda saya lupa nak uploadkan. (maklumlah sibuk sangat sampai nak sentuh komputer pun tak de can. boleh sentuh gunting gan mesin jahit sahaja sekarang ni.)
 *p/s : Saya harap dapat cuti lama sikit untuk raya 2014 ini.

 (GAMBAR : Customer ini order Dress dengan saya, and komen ini dari tahun lepas punya)

(GAMBAR : Pun sama dari tahun lepas juga)

(GAMBAR : Customer ini kainnya memang syok potong. 
*Itu yang saya ingat bila jumpa customer ini)

(GAMBAR : Customer ini dari Penang juga and order baju kurung budak)

Yang kali ini pula komen dari pelanggan shawl ,,

(GAMBAR : Customer dari Seremban)




(GAMBAR : Customer tempah borong jahit shawl)


(GAMBAR : Komen terbaru 2014 untuk customer shawl)

Thanks semua customer-customer!!